Lumisia ulkoilureittejä ja nuotiotunnelmaa Airakselassa

Lumikenkäily ja erämaahiihto Airakselassa 
Airakselan laavut ja kodat ovat talvella parhaiten saavutettavissa lumikenkäillen tai tienpohjia hiihtäen. Varaa päivä ulkoiluun ja tule tutustumaan! Kunnioita herkkää luontoa, vie omat roskat pois ja jätä paikat entistäkin siistimpään kuntoon.

Laukaanvuoren näkötorni
Karhulantie, Airaksela.
Kävele tai hiihdä metsäautotietä Karhulantien päästä seuraten opasteita. Käytä karttaa apuna, mikäli polku on peittynyt lumeen. Airakselan kyläyhdistyksen näkötornista näkyy Puijontornille asti! Ei tulipaikkaa.

Kauppisenlammen kota
Kauppisenmäentie 309, Airaksela.
Kävele tai hiihdä Kauppisenmäentietä komealle Airakselan erämiesten laavulle luonnonsuojelualueen kupeeseen.

Kalamaja
Jussilantie, Airaksela.


Osakaskunnan rakentama kalamaja sijaitsee Iso-Laukaalla, Kumpusaaren eteläpäädyssä pienellä saarella. Jäälle pääset uimarannalta, joka sijaitsee Jussilantiellä. Kävelyä tai hiihtoa laavulle noin 1 km jäätä pitkin. Tarkista jäätilanne, jäälle vain omalla vastuulla!

Hoikkalammen kota
Hoikkalammen kota on erämaakota, jonne pääsee talvella parhaiten kelkkareittiä pitkin.

www.facebook.com/Airaksela