Syvänniemen hiihtoladut ja laavut

Ajantasainen latuinfo löytyy Syvänniemen facebook-sivuilla »

Hermannin reitti (valaistu) alkaa Keihäsjoen rannasta läheltä kauppaa, menee Hermannitalon luota, kuntokatoksen vierestä Koskenkylän suuntaan aina Tilhikallion tien risteykseen saakka. Tilhikalliontien ja Korppiniementien välissä on profiililtaan kaikille sopiva 1,8 km valaistu lenkki. Jos lähtee Keihäsjoen rannasta, kiertää ylälenkin ja palaa Keihäsjoen rantaan, matkaa tulee yhteensä 4 km.

Keihäsjoen ulkoilureitti lähtee ev.lut.kirkon parkkipaikalta ja se sopii patikointiin. Ulkoilureitin varrella on Keihäsjoen laavu.


Kuvassa Keihäsjoen laavu

Kartassa oleva oranssi reitti on hyväkulkuista polkua ja se vie suorinta reittiä Keihäsjoen laavulle. Matkaa kertyy suuntaansa 900 m. Laavua ylläpitää Syvänniemen kyläyhdistys ry ja Syvänniemen Nousu ry.

Kartat ja lisätiedot nettisivuilta: www.syvanniemi.fi/ulkoilu/