Syvänniemelle päiväkoti ja koulu kevätkaudelle 2023

Syvänniemen uuden koulun ja päiväkodin tontilla on ollut nähtävissä edistymistä menneen kesän aikana. Syvänniemen terminaalin kohdalle, kirkkoa vastapäätä, on rakennettu uusi liittymä ja tie ja maanrakennustyöt on suunniteltu aloitettaviksi kevättalvesta 2022, kunhan kaupunginhallituksen jo hyväksymä suunnittelutyö on saatu valmiiksi. Yhdistetty koulu- ja päiväkotirakennus on toukokuussa 2021 hyväksytyn suunnitelman mukaan tarkoitus toteuttaa vuokratilahankintana, jossa kilpailutettu vuokratilatoimittaja, Teijo – Talot Oy, toimittaa rakennuksen pihavarusteineen. Kuopion Tilapalvelut vuokraa tilat 10+5 vuoden vuokrasopimuksella. Tehdastuotanto rakennukselle on jo käynnistynyt ja kohde kuljetetaan paikan päälle elokuussa 2022. Uusi koulu ja päiväkoti tulee olla vastaanotettu Kuopion rakennusvalvonnan puolesta 30.11.2022 jonka jälkeen käyttäjät aloittavat kalustuksen ja muuton.