Meidän Karttula – tapahtuma 26.8.2023 klo 10-13

Tervetuloa Meidän Karttula -tapahtumaan lauantaina 26.8. klo 10-13 Karttulan asukastuvalle ja torille.
Tapahtuma kokoaa yhteen paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita mukavan tekemisen merkeissä. Vetovastuussa ovat mm. Karttulan Pitäjäraati ja Kuopion Kansalaisopisto. Tapahtuma on osa Meidän Kuopio -festivaalia.

Paikan päällä voit ostaa makkaraa ja kahvia. Lapsille ohjelmassa ongintaa ja tikanheittokisa sekä lasten musiikkihetki. Musiikista pääsee nauttimaan myös konsertissa, jossa kuullaan eri esiintyjiä.

Tapahtumassa on mukana vapaapalokunnan paloauto, jonka luona voi tutustua VPK:n toimintaan. Entisen kunnantalon tiloissa sekä torilla on eri toimijoiden esittelypisteitä, joissa on esillä Karttulan alueen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Entisen valtuustosalin ohjelma
(Vanhan kunnantalon 2.krs):
Klo 11-11.30 Lasten musiikkihetki – muusikot Anu Liukkonen, Ari Satomaa ja Meri-Tuuli Liukkonen.
Klo 12-13 Konsertti, jossa kuullaan Karttulan haitaristeja vetäjänään Toni Pönni, Iltatuulen Laulajat -kuoroa (kuoronjohtaja Anu Liukkonen) sekä Anu&Ari -duoa.

Tapahtumassa mukana edellä mainittujen lisäksi mm. Yhteisönurkka -hanke/ViaDia Karttula-Tervo, Karttulan Martat, Karttulan Urheilijat, Karttulan Yrittäjäkerho, Karttulan Ilma-ase ja Eräretkeily ja Kallaveden ev.lut.srk Karttulan alue